Belastingen Op Inkomsten Cryptocurrencies

De waarde koers van alle cryptomunten de bitcoin is dinsdag omlaaggegaan. Het is daardoor ook lastig om te bepalen welke coins het nou feitelijk zullen opnemen tegen Bitcoin in de strijd door de wereld te veroveren, maar het zou nu degelijk kunnen gebeuren dat Bitcoin straks niet langer de grootste cryptomunt betreffende de wereld zal zijn.

Op dat moment was de waarde van u alle cryptomunten kopen overigens nog zending lager dan op één januari 2018, de peildatum voor vermogen in u aangifte van volgend tijdsperiode. Een airdrop is een manier voor dezelfde bedrijf om zichzelf te promoten door middel met gratis alle cryptomunten koersen weg bij geven voor wat kindje taken (vaak op sociale media), meer info betreffende wat een airdrop is te zien kan je hier tegenkomen.

Hoewel bitcoins relatief anoniem zijn, heeft gekregen de Belastingdienst steeds langer manieren om te checken of mensen bitcoins met bezit hebben. De gebruikers die deze rekenkracht van de blockchain uitlenen, worden daar een bepaalde vergoeding voor, in de vorm betreffende de cryptocurrency.

Het zijn namen met cryptomunten. Cryptomunten bestaan al sinds 2009. Woensdag zat de Bitcoin namelijk op zijn hoogtepunt van ruim 13. 800 dollar en donderdag daalde de waarde met vrijwel 15 procent. Momenteel is er meer dan 16, 8 miljoen bitcoins in omloop met een complete waarde van meer vervolgens 137 miljard euro.

Share this post